Finalització del curs 2016-17

Hola!!
Ja anem acabant el curs 16/17... Aquest ha estat el 5é curs des de l'inici del projecte de la cooperativa de formació Aurea7. Han sigut 5 anys en els que ens ho hem passat molt bé i on "pas a pas" hem anat millorant els nostres cursos i classes, centrant-nos en les 3+1 línies de formació que realitzem.

Esperem que els 1500 alumnes que hi heu participat hagueu gaudit les classes, tant com ho hem fet nosaltres . Estem molt orgullosos de tots els que heu assolit els vostres objectius acadèmics i com sempre continuem treballant dur perquè els que hi participeu en un futur gaudiu de l'aprenentatge i assoliu els vostres objectius acadèmics.

Aquesta setmana no hi haurà atenció al públic, però les classes continuen . A partir del 7 d'agost reprenem l'atenció al públic.

Molt bon estiu a tothom!!

Feliz verano a todos!!

Happy Summer Everyone!!